Mari kita Berkawan

July 25, 2011

Malam Pertama 2

SOALAN:
SAYA mendirikan rumah tangga pada Januari lalu, tetapi sehingga hari ini saya belum dapat lagi memasukkan zakar ke dalam faraj isteri. Setiap kali hendak memasukkannya isteri saya mengadu sakit. Umur saya 37 tahun manakala isteri 28 tahun. Apa perlu saya lakukan?

Rahman,
Johor Bahru
JAWAPAN:
Lelaki memerlukan kerjasama wanita untuk menyalurkan zakarnya ketika bersetubuh. Pasangan perlu melegakan pembukaan faraj, memegang dan menghalakan ereksi pasangan ke pembukaan faraj dengan melegakan ruang faraj supaya mudah untuk zakar masuk.

Tanpa melegakan pembukaan dan ruang faraj, memang sukar menyalurkan zakar ke dalam faraj. Jika dalam keadaan risau, sukar untuk wanita itu memberi tumpuan. Dia akan mencengkam faraj, menyebabkan pembukaan faraj tidak kelihatan.

Jika bayi yang besar itu boleh keluar dari faraj dengan mudah, tiada sebab kenapa zakar tidak dapat memasuki faraj.

Kemungkinan besar isteri anda mengalami masalah mengawal pembukaan farajnya. Dalam keadaan takut atau risau, kawalan faraj tiada dan faraj boleh mencengkam tanpa kawalan. Keadaan ini dikenali sebagai ‘Vaginismus’.

Isteri anda perlu menemui pakar untuk menyelesaikan masalahnya. Dapatkan cakera padat video (VCD) ‘Cinta, Perkahwinan dan Kesihatan Seksual’ di pasaran. Ada banyak maklumat mengenai cara mengendalikan malam pertama.
Dipetik dari;
http://www.hmetro.com.my/

No comments:

Post a Comment

HaNyA 30 JaM SuDaH PaNdAi MeMbAcA AL QURAN

Video bacaan Al Quran

fb

Total Pageviews

Ingatlah kata kata ku

Lihatlah di sekeliling kamu dan teguhkan pendirianmu; sepanjang hidup dan usiamu jangan mudah berputus harapan, senyum yang kau berikan dan air mata yang kau titiskan, simpan…jadikan tauladan; segala yang kau pandang dan dengar, simpan…buat pedoman
"...segala yang baik itu datang daripada Allah s.w.t, manakala kekurangan itu adalah kerana kelemahan diri ini sendiri... semoga kita sama-sama mendapat keberkatan dan keampunan daripada-Nya... Amin..."

Kata kata Ku

Aku faham bahawa dosa itu menghancurkan. Dosa menghancurkan harta, masa. aqal, hati, tenaga, keluarga dan segala-galanya. Hanya kerana sedikit keseronokan, manusia masih memilih untuk melakukan dosa walaupun kesan buruknya sangat besar sekali. Kenapa aku masih berdegil memilih dosa? Ntah berapa kali penyelesalan, kau masih melakukannya. Ya Allah, pimpinlah hambamu ini.
Aku tidak berdaya memimpin diriku ke jalan Mu tanpa pimpinanMu. Hanya kepadaMu, ku pohon doa.
"Sesungguhnya berjayalah orang yang setelah menerima peringatan itu berusaha membersihkan dirinya dengan taat dan amal soleh, Dan menyebut-nyebut dengan lidah dan hatinya akan Nama Tuhannya serta mengerjakan solat. Tetapi kebanyakan kamu utamakan kehidupan dunia, padahal kehidupan Akhirat lebih baik dan lebih kekal."- (Al-A`laa 14 - 17)

TRAFFIC

Get High Quality Traffic with LogiTRAFFIC

Assalammualaikum