Mari kita Berkawan

July 25, 2011

Isteri Lambat Klimaks

SOALAN:
Saya baru berkahwin semula selepas lama menduda. Menggunakan pengalaman sedia ada, saya menjalin hubungan intim bersama isteri baru.

Bagaimanapun, isteri saya lambat klimaks. Soalan saya, adakah produk atau ubat untuk mempercepatkan klimaks wanita?

Lan,
Kuala LumpurJAWAPAN:
Seperti lelaki, wanita mempunyai anggota kelamin yang sensitif kepada sentuhan dan boleh membangkitkan syahwatnya.

Wanita juga dianugerah Tuhan beberapa tempat bahagian tubuh badannya yang boleh mengghairahkan jika tempat itu dirangsang seperti payu dara, puting, ketiak, leher, lidah dan mulut.

Dalam keadaan terangsang, anggota sulit wanita mengembang, corong faraj melega dan lelehan keluar dari faraj, yang menandakan anggotanya bersedia menjalin hubungan intim.

Sudah tentu dalam keadaan bersedia itu serta belaian yang suami beri kepadanya, tahap rangsangan akan mendadak dan mencapai tahap kemuncak, maka akan berlaku klimaks.

Klimaks untuk wanita sangat cepat dan boleh berlaku berkali kali. Jika wanita itu takut, risau dan tidak dapat belaian yang diinginkan, tentu dia tidak mencapai kemuncak kerana tiada rangsangan atau rangsangan tidak sampai kemuncak kerana gangguan.

Yang mustahak ialah anda menambah belaian dan sentuhan intim supaya dia rasa ghairah dan memudahkannya mencapai kemuncak apabila anda melakukan seks penetratif.

Wanita mudah mencapai klimaks dengan geselan klitoris dan posisi seperti wanita di atas dapat memudahkannya mencapai klimaks.


Dipetik dari:
http://www.hmetro.com.my

No comments:

Post a Comment

HaNyA 30 JaM SuDaH PaNdAi MeMbAcA AL QURAN

Video bacaan Al Quran

fb

Total Pageviews

Ingatlah kata kata ku

Lihatlah di sekeliling kamu dan teguhkan pendirianmu; sepanjang hidup dan usiamu jangan mudah berputus harapan, senyum yang kau berikan dan air mata yang kau titiskan, simpan…jadikan tauladan; segala yang kau pandang dan dengar, simpan…buat pedoman
"...segala yang baik itu datang daripada Allah s.w.t, manakala kekurangan itu adalah kerana kelemahan diri ini sendiri... semoga kita sama-sama mendapat keberkatan dan keampunan daripada-Nya... Amin..."

Kata kata Ku

Aku faham bahawa dosa itu menghancurkan. Dosa menghancurkan harta, masa. aqal, hati, tenaga, keluarga dan segala-galanya. Hanya kerana sedikit keseronokan, manusia masih memilih untuk melakukan dosa walaupun kesan buruknya sangat besar sekali. Kenapa aku masih berdegil memilih dosa? Ntah berapa kali penyelesalan, kau masih melakukannya. Ya Allah, pimpinlah hambamu ini.
Aku tidak berdaya memimpin diriku ke jalan Mu tanpa pimpinanMu. Hanya kepadaMu, ku pohon doa.
"Sesungguhnya berjayalah orang yang setelah menerima peringatan itu berusaha membersihkan dirinya dengan taat dan amal soleh, Dan menyebut-nyebut dengan lidah dan hatinya akan Nama Tuhannya serta mengerjakan solat. Tetapi kebanyakan kamu utamakan kehidupan dunia, padahal kehidupan Akhirat lebih baik dan lebih kekal."- (Al-A`laa 14 - 17)

TRAFFIC

Get High Quality Traffic with LogiTRAFFIC

Assalammualaikum